Rekisteröityneet asiakkaat saavat rahanarvoisia etuja verkkokaupastamme! Jos olet jo tilannut tuotteita meiltä, voit pyytää kanta-asiakastilin salasanaa kohdasta Unohditko salasanasi.
Ihokudosta uudistava ja elvyttävä kotimainen luonnonmukaisista yrteistä valmistettu kevyt kasvo- ja hoitovoide on Verkkokauppamme myydyin tuote.
Aineosat: Valmistusaineina käytetty mm. kehäkukkaöljyä (14 %) ja -uutetta, kylmäpuristettuja kasviöljyjä, jojobaöljyä ja aromaterapeuttista ylang-ylang eteeristä öljyä. Vaikutukset: Kehäkukka tunnetaan ihoa elvyttävänä, uudistavana ja tulehduksia hoitavana herkän ihon yrttinä. Sitä on käytetty lisäämään ihon kuntoa ja kimmoisuutta. Jojoba-öljy vastaa ominaisuuksiltaan aikaisemmin kosmetiikassa käytettyä valaanrasvaa. Jojoba-öljy suojelee ja ravitsee väsynyttä ihoa. Emulgointi- ja säilytysaineena Frantsilan kehäkukkavoiteessa on käytetty minimimäärä dermatologienkin suosittelemia säilöntäaineita.
Käyttö: Kehäkukkavoide sopii päivä- ja hoitovoiteeksi kasvoille ja koko keholle. Niin vauvan ihon kuin koko perheen ihon hoitoon, ihottumiin sekä kutiavalle ja herkälle iholle. Kehäkukkavoide on tehokas hilseen hoidossa seuraavasti: Hiero voidetta päänahkaan ja anna vaikuttaa parituntia tai saunassa ½ tuntia. Pese hiukset Frantsilan nokkosshampoolla. Vaginahiivan hoidossa kehäkukkavoidetta pursotetaan illalla emättimeen ja asetetaan pikkuhousuihin suojaside. Hoito toistetaan tarvittaessa.
Sivuvaikutukset: Ei havaittu
Kehäkukkavoidetta tai sen raaka-aineita ei ole testattu eläimillä.
Jos henkilö on jollekin tuotteen raaka-aineelle yliherkkä, voi vielä kokeilla saako hän tuotteesta reaktion sivelemällä sitä ranteitten sisäpinnoille.
Ingredients: Aqua, *Helianthus annuus, Cetearyl Alcohol, Vitis vinifera, Cetearyl Glucoside, *Simmondsia chinensis, *Calendula officinalis, Alcohol, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben, Tocopherol, Cananga odorata, Sodium Citrate.
* Luomuviljeltyä raaka-ainettaAqua Vesi
*Helianthus annuus Auringonkukka. Kasvin siemenistä kylmäpuristettu luomuöljy.
Cetearyl Alchol Setearyylialkoholi. Rasva-alkoholien setyylin ja stearyylin seos, apuemulgaattori, joka saadaan kookoksesta. Pehmittävä aine.
Vitis vinifera Viinirypäleen siemenöljy. Siemenistä puristettu öljy.
Cetearyl Glucoside Setearyyli-glukosidi. Mm. maissista ja kookoksesta saatava emulgaattori.
*Simmondsia chinensis Jojobaöljy. Jojobapensaan siemenistä saatu nestemäinen vaha.
*Calendula officinalis Kehäkukka - öljyuutos. Ihoa uudistava ja rauhoittava.
Alcohol Alkoholi
Phenoxyethanol Fenoksietanoli. Etoksyloitu fenoli. Säilöntäaine. Samantyyppisiä aineita esiintyy mm. salviassa, vihreässä teessä ja ruusun terälehdissä.
Methylparaben Metyyliparabeeni. Bentsoehapon johdannainen. Antimikrobinen luontaisen kaltainen säilöntäaine.
Propylparaben Propyyliparabeeni. Bentsoehapon johdannainen. Luontaisen kaltainen säilöntäaine.
Tocopherol Tokoferoli (E-vitamiini). Antioksidantti, säilyttävä, härskiintymistä estävä, ihoa kiinteyttävä.
Cananga odorata Ylang ylang. Trooppisen puun kukista saatava ihoa uudistava aromaterapeuttinen haihtuva öljy.
Sodium Citrate
Natriumsitraatti. Sitruunahapon johdannainen, hapettumisen estoaine. Antioksidantti.